Søndag 4. oktober kl. 14 er der lagt op til en nostalgisk eftermiddag, når Dyveke lægger vejen forbi Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revysange fra 20’erne, 30’erne og 40’erne.

Det oplyser Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

- Hvem husker f.eks. ikke ”Hvorfor er lykken så lunefuld”, ”Man binder os på mund og hånd” eller ”Når der kommer en båd med bananer”? Dyveke er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af vokalharmonier, nye arrangementer og en anderledes instrumentering. Adskillige koncerter rundt omkring i landet har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidigt har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse.

Dyveke består af Torben Warncke på ukulele, guitar, melodica og sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo og sang. Denne eftermiddag er duoen udvidet til trio med kontrabassisten Olav Gudnason.

- Der er stadigt ledige billetter til denne eftermiddag, og vi har helt styr på retningslinjer og sikkerhed ift. Covid-19, understreger koncertansvarlig, Mads Mølgaard.

- Ved de netop gennemførte og udsolgte koncerter med Ivan Pedersen & Shubberne, hvor vi håndterede op til 150 koncertgæster, fik alt vores personale og frivillige så megen ros af gæsterne, for vores forholdsregler og tiltag omkring afstand, håndspritstationer, rengøring, ensretning og hvor intuitivt og sikkert de blev guidet rundt både før, under og efter koncerten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...