JULEMARKED: Nedlukningen rammer Skulpturparken Blokhus hårdt. Magisk Jul er netop åbnet med stor satsning på blandt andet julelys og nye julehytter

Slemt ser der ud for et sted som Skulpturparken Blokhus, der for kort tid siden åbnede op for Magisk Jul med 500 betalende gæster.

Efter et par dages åbning lukker det hele ned igen for en sæsonpræget satsning, der tog 14 dage og 26 mand at sætte op.

- Det er da en katastrofe for os - og vel også gæsterne. Vi havde set frem til at få op til 1000 gæster hver dag i november, så vi er noget vingeskudt lige nu. Det gør ondt helt ind i sjælen, siger indehaver John Andersen, der dog er fuld af forståelse for den hårde nedlukning.

- Jeg er da lamslået over, at det står så galt fat med coronasmitten, og vi er nødt til at gøre noget for at stoppet, siger han.

Skulpturparken nok klare skærerne, men investeringen på halvanden million i bare nyt lys kommer ikke hjem, og en måned uden indtægter kommer til at koste.

- Vi har aflyst ufatteligt mange bookinger, som kunne have givet os en rekordomsætning. Det er store grupper af eksempelvis husmoderforeninger og andre, der kan finde på at tage en tur for at se julepynt. Det hele er nu gået fløjten og noget barsk at skulle aflyse det hele, siger John Andersen.

Nu håber han, at december ender med at blive ekstra god, og så har han sikret sig, at personalet er 100 procent klar med masser af energi, når der forhåbentlig kan åbnes 4. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...