FRITID: Skøjtebanen på Blokhus Torv er i fuld gang

Der er fuld gang i skøjtebanen på Blokhus Torv. Trods nedlukning af Jammerbugt Kommune og senere restriktioner i hele landet er der kommet liv på isen.

Skøjtebanen er ejet af Blokhus Fonden og sættes nu op hvert år for at skabe liv på torvet gennem vinteren. Det sker således også nu.

- Vi er kommet overens med, at vi har skøjtebanen oppe at køre. Det er en formidabel succes. Der er adgang til at skøjtebanen, og vi overholder en masse restriktioner. Under de givne omstændigheder kører det godt, og den er meget efterspurgt. Vi har pæne besøgstal på den, som vi er tilfredse med. Området omkring banen er også indrettet, så folk kan komme derfra uden risiko, fortæller Karl Korfits, der er en del af torvegruppen under Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

- Vi har fået godkendt, at vi må åbne for mere end 10 mennesker. Der er ikke en konkret grænse, men vi arbejder med det antal, som vi synes, er rimeligt. Det ligger nok mellem 10 og 20. Den store succes er så, at man på forhånd kan gå ind og booke en tid, så man er sikret gode og sikre forhold før, under og efter istiden, tilføjer han.

Han opfordrer dermed til, at man bruger bookingsystemet, så der ikke opstår trængsel omkring skøjtebanen på torvet.

- Det giver et dejligt glimt af liv, som vi oplevede sidste år. Det er skønt at se torvet dekoreret med lys, musik og juletræer. Helhedsindtrykket er smukt og indbydelse. Det er noget, der skaber en vis glæde over at være i sådan et miljø, lyder det fra Karl Korfits.

Dermed kan han og resten af de involverede i årets aktiviteter i Blokhus begynde at drømme om et nogenlunde normalt år at gå ind i.

- Vi er optimistiske omkring tanken og mulighederne for at arrangere nogle af de ting, som vi plejer. Man begynder at tro, at det kan blive til noget. Der er ingen tvivl om, at vi har tankerne centreret omkring, hvad der kan blive til virkelighed næste år, siger han.

- Vi vil rigtig gerne have Musik på Torvet igen. Helt konkret har vi ikke nogen økonomi at gå ud fra endnu, men vi har tænkt os at bygge videre på det, som vi har arbejdet med i mere end 10 år. Det skal ikke slås i stykker af et mærkeligt år som 2020, tilføjer han.

Man er i øjeblikket ved at se på mulighederne for at arrangere det traditionsrige nytårsbad, der typisk arrangerede på Blokhus Strand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...