Børn kan sende et brev til julemanden, der vender tilbage med en hilsen, og hvis man er heldig får man et ønske opfyldt

2020 har på mange måder været et usædvanligt år. Men en ting er sikkert, julen nærmer sig, og den er fyldt med traditioner, som kan skabe glæde og varme i en mørk tid. Det skriver PostNord i en pressemeddelelse.

Et hemmeligt sted hos PostNord sidder julemandens hjælpere derfor klar til at tage imod tusindvis af breve fra børn med julehilsner og juleønsker.

-At sende breve til julemanden er en gammel tradition, som vi hos PostNord med glæde bidrager til at holde i live. I år hvor coronarestriktioner, afstand og online tilstedeværelse fylder, kan det være en kærkommen anledning til at sætte sig med sine børn og hygge med at skrive en hilsen til julemanden, siger Stine Sander, der er chef for kommunikation hos PostNord.

Alle børn, der sender brev til julemanden, modtager en hyggelig julehilsen fra julemanden som svar og deltager i lodtrækningen om 10 gavekort à 500 kroner til BR.

Sender man også en ønskeseddel med, har man desuden chancen for at være den, der får op fyldt et julegaveønske fra ønskelisten – altså udover den del, som julemanden tager sig af.

Alle vindere kåres og offentliggøres på PostNords facebook-side i løbet af december.

- Hos PostNord leverer vi rigtig mange pakker hjem til danskerne op til jul, ligesom vi hjælper med at indsamle julehilsner, ønskesedler og sutter for julemanden. Et svar fra julemanden og muligheden for at vinde en ekstra gave, kan forhåbentlig være med til at gøre ventetiden mod juleaften lidt mere magisk, siger Stine Sander.

Send dit barns tegning og eventuelt ønskeliste i et almindeligt brev til julemanden på adressen:

Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Husk frimærke og at skrive barnets navn og adresse bag på konvolutten, for så sender julemanden en hilsen retur.

Modtager julemanden først børnenes hilsner og ønsker lige inden jul, så skal de nok blive læst inden juleaften, ligesom de er med i lodtrækningen om gavekort mm.

Men på grund af juletravlheden med at ordne gaver og gøre kanen klar, så kan det være, at julemanden først får sendt sin hilsen afsted, når den store dag er veloverstået.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...