BYENS LIV: En musikalsk pigetrio kommer snart til Aabybro

AABYBRO: Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper genopfrisker kendte klassikere fra 1930´erne til 1960´erne, når de igen besøger Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro til søndagsmatiné 7. april.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe og Jørgen Ingemann og Gitte Hænning bliver på behørig vis mindet, når Sara Grabow synger de gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Pigerne spiller med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner.

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Sara Grabow, der er datter af Sebastian, har i mange år også fortolket sin fars sange.

Hun har de sidste otte år også haft stor succes som sanger og skuespiller i teaterkoncerter som ”Come Together”, “Teaterkoncert Beach Boys” og TV-2 teaterkoncert “Hele Verden Fra Forstanden” samt i foråret 2016 i Rytteriet Live på Bellevue teatret og efterfølgende turne og TV-optagelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...