SAMMENHOLD: Jammerbugt FC og Jetsmark IF er godt i gang med at erstatte tabte indtægter fra den aflyste Nørhalne Cup

PANDRUP: Jammerbugt FC og Jetsmark IF lancerede 22. april en række støttepakker, som gjorde det muligt for privatpersoner og virksomheder at hjælpe klubben gennem en periode uden liv på boldbanerne mellen Kaas og Pandrup.

Mandag rundede man 80.000 kroner i solgte pakker, og det glæder bestyrelsesformanden.

- Det er jeg noget kun overrasket over. Det er vi selvfølgelig voldsomt tilfredse med, og det er en stor hjælp, siger Bøje Holmsgaard Lundtoft.

- Vi forventede nok 40.000 eller 50.000 kroner, hvis det gik rigtig godt. Så det er langt over målet, tilføjer han.

Pengene falder til gengæld på et tørt sted. Som andre nordjyske fodboldklubber betyder aflysningen af Nørhalne Cup, at en markant indtægt udebliver i år.

- Støttekronerne skal primært holdes op imod Nørhalne Cup. Der plejer vi jo at hjælpe, og på det punkt mister vi i runde tal 150.00 kroner i indtægter. Det kan vi ikke få kompenseret på anden måde. Vi skulle også have haft et sponsorcykelløb på grundlovsdag, men det må vi skubbe til efteråret, siger bestyrelsesformanden.

Der sælges fortsat hjælpepakker, og dermed henter moderklubben og overbygningen fortsat flere trængte midler. Når øjnene falder over støtterne, kan klubben også glæde sig over at se velkendte navne, der selv har været i den blå - eller grønne - trøje.

Søren Reese, Lasse Steffensen og Nickolaj Jonstrup er eksempler på tidligere spillere, der alle har støttet klubben, som de har repræsenteret i divisionerne.

- Går vi længere tilbage, var Thomas Bach her også for 25 år siden. Han var en ret stor stjerne, da han kom til klubben og har også støttet os nu. De andre har ligesom grundlagt deres karriere ved os, siger Bøje Holmsgaard Lundtoft.

- Der er spillere på den liste, der har haft store oplevelser her og har leveret store resultater. Det er fedt, at de sætter pris på det stykke arbejde, der er lagt i klubben, lyder det fra divisionstræner Bo Zinck.

Cheftræneren har selv arbejdet sammen med flere navne på listen, hvilket glæder ham at se.

- Det gør én stolt. Det er ikke givet, at man støtter. Så det betyder meget, når gamle og nuværende spillere gør det. Hvis alle støttede med lidt, ville vores klubber slet ikke være i problemer i den her situation, lyder det fra træneren, der blandt andet selv har støttet Thisted FC, hvor han tilbragte to år som cheftræner.

Bestyrelsesformanden mener, at det brede sammenhold i klubben er med til at gøre opbakningen succesfuld.

- Det handler ikke om, hvorvidt vi spiller 2. division eller serie 2. Det er et klap på skulderen til alle de frivillige, der kæmper for at holde klubben oven vande. Det er ikke kun os i bestyrelsen. Det er ude i det yderste led, hvor der sælges pølser og pommes frites i cafeteriet. Det er folk som Ingolf, der vasker tøj. Det er trænere, ledere, forældre og klubben som helhed, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...