HALVRIMMEN: Tirsdag 28. maj var dagen, hvor ressourcecenter Jammerbugt, som startede sit virke først i maj, blev rigtigt indviet.

Borgmester Mogens Christen Gade (V) fortalte i sin indvielsestale, at det lå Jammerbugt Kommune meget på sinde at, der var lys i vinduerne på de skoler, man havde været nødt til at lukke. Med det mentes, at bygningerne skulle bruges, så der var liv og aktiviteter til glæde for de små samfund, og det nye center er et bevis på, at bygningerne bruges.

Mogens Chr. Gade klippede herefter det røde bånd.

Centret har til huse i Halvrimmen Gl. Skole, og centret er et tilbud for unge og voksne. Aktiv beskæftigelsesindsats, ressourceforløb og beskyttet beskæftigelse er nogle af de tilbud, der gives. Centerleder Andreas Nørskou Overgaard fortalte i sin tale, at det er med udgangspunkt i den enkelte brugers behov, hjælpen gives. Man har brug for ro og forudsigelighed - begge punkter vægtes højt på stedet.

Mille Dahl, som er en af de ansatte på centret, spillede og sang for på fællessangen ”Livstræet” - en sang som var den helt rig- tige til et sted som dette.

Herefter var der et lille traktement og mulighed for at bese lokalerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...