Superligaspilleren Søren Reese, der er vokset op i Ingstrup, er på vej ud på sit første udlandsophold. Det skriver FC Midtjylland, hvor Reese har været på kontrakt i to år.

Senest var den 27-årige udlejet til Esbjerg fB, og nu sendes han til Polen. Her er han lejet ud til Zaglebie Lubin i den bedste polske række for den kommende sæson.

- Søren har vist sig godt frem i Esbjerg i en svær sæson og hans præstationer har medført interesse fra flere klubber. Aftalen med Zaglebie Lubin er god for alle parter. Det bliver en spændende sæson for Søren, hvor han får muligheden for at prøve sig af i udlandet for første gang. Samtidig er det en god mulighed for os til at se ham an i en stærk liga, siger sportschef Svend Graversen fra FC Midtjylland.

Ifølge den polske klub er der en frikøbsklausul på forsvarsspilleren.

Søren Reese startede med at spille fodbold i Ingstrup. Herfra skiftede han til Jetsmark IF som ungdomsspiller og fik senere et trecifret antal divisionskampe for Jammerbugt FC og Blokhus FC. Han forlod den lokale divisionsklub til fordel for Viborg FF, hvorfra han senere skiftede til FC Midtjylland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...