Saltum Pensionistforenings efterårsprogram bliver i disse dage delt ud til foreningens knap 200 medlemmer, og de kan igen se frem til nogle interessante arrangementer.

Sådan fortæller Helge Nielsen, der er næstformand i en pressemeddelse.

Han fortæller videre, at på grund af corona-epidemien er aktiviteterne flyttet til større lokaler, Egnssamlingens store sal – den tidligere Saltum Kro, Søndergadde 6 i Saltum, hvor det er muligt at overholde retningslinjerne for møder og samvær.

Der lægges ud 15. september, hvor kriminalefterforsker Kim Larsen kommer og giver et indblik i den kriminelle verden og de mange timers efterforskning og bevisførelse, der ligger bag anholdelse og domsfældelse. ’Rundt om Limfjorden’ er titlen på Poul Marcus’ billedforedrag den 29. sept. om landets største fjordområde med sin ca. 1000 km. lange kystlinje, fort.

Den 13. oktober er der besøg af Johnny Sort, der lever med konstante smerter efter en fejloperation. Han kalder sit foredrag ”Hvordan lærer jeg at sætte focus på det, der er tilbage og ikke, hvad jeg har mistet”. Hvordan får vi energi og motivation til at leve, når vi pludselig skal forholde os til et liv med nye betingelser.”

I okt. 2019 fulgte alle med i det spændende projekt med at flytte Rubjerg Knude Fyr længere ind i landet. Det lykkedes, og den 27. okt. kommer Murer-Kjeld fra Lønstrup og fortæller om forløbet med at redde det nedstyrtningstruede fyr.

Komponist og musiker Jens Stage vil i en veksling af foredrag, koncert og billeder sætte focus på digteren Johannes Jørgensens liv. Vi kender ham bl.a. fra sangen ”Nu lyser liv i lunde”. Jens Stage kommer og underholder den 10. nov.

Traditionen tro sluttesefterårsaktiviteterne af med to julearrangementer. Julefrokosten finder i år sted på V. Hjermitslev Kro, hvor der serveres traditionel julefrokost, og Gertrud Bjerg underholder med musik og fællessang. Sidste mødedag bliver den 8. dec. med glögg, æbleskiver, bankospil, og hvor vi får besøg af sognepræst Kristian Skjoldager.

Bestyrelsen opfordrer såvel gamle som nye medlemmer til at slutte op om arrangementerne og nyde samværet omkring kaffebordet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...