Nu kan alt fra den lokale forening, innovative start-ups og kulturelle projekter igen søge om midler til at føre deres idéer ud i livet. SE Vækstpulje Nyfors, som årligt deler op mod 10 millioner kroner ud til nordjyske projekter, har ansøgningsfrist 1. marts 2019.

Ved sidste ansøgningsrunde fik 35 ansøgere tildelt midler fra SE Vækstpulje Nyfors. De har fået tilskud til alt fra at købe nyt udstyr til klubben og renovere eksisterende bygninger til at føre et kulturelt projekt ud i livet.

Fælles for de mange projekter, som har fået bevilget penge fra SE Vækstpulje Nyfors, er, at de er med til at skabe vækst og udvikling i lokalsamfundet i SE’s nordjyske el-forsyningsområde.

- Vi ønsker at give eksempelvis den lokale forening et finansielt tilskud, så de kan føre deres aktiviteter ud i livet. Det er med til at give klubben nyt liv og gøre sammenholdet stærkere, hvilket er vores formål i SE Vækstpulje Nyfors, fortæller Karsten Frederiksen, formand for SE Vækstpulje Nyfors.

I 2018 støttede SE Vækstpulje Nyfors 126 projekter inden for foreningslivet, innovation, idræt, musik og kultur samt uddannelse og forskning.

Alle interesserede ansøgere kan klikke ind på www.se.dk/sevækstpuljenyfors for at læse nærmere om formål og ansøgningskrav for SE Vækstpulje Nyfors. Det er også her, man udfylder ansøgningsformularen. Næste ansøgningsfrist for SE Vækstpulje Nyfors er 1. marts 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...