KLUBLIV: Foreningen skal blandt andet bruge pengene til at få seniorfodbold i gang igen

Spar-købmanden i Vadum har indgået en sponsoraftale med Vadum Idrætsforening. Aftalen løber i fem år, og er på i alt 40.000 kroner.

Det oplyser Brigitta Rosengren, der er formand for Vadum IF.

- Vi er i Vadum Idrætsforening utrolig glade og taknemlige for det store sponsorat, som vi modtager fra vores lokale Spar købmand Henrik Lønstrup, vi skal nok sørge for at de kommer til at gøre gavn her i Vadum, skriver hun.

De 10.000 af beløbet er allerede afsat til at få rigtig godt gang i foreningens seniorfodbold, som har ligget stille i mange år.

- Men op til den nye sæsonstart har vi to hold tilmeldt turneringen, et Serie 5 og et Serie 6 hold, vi har ca. 30 seniorspillere. Pengene falder på et tørt sted, da der efter mange år uden senior fodbold i byen, er der stort behov for at indkøbe både træningsbolde, kampbolde, overtrækstrøjer mv., mener Brigitta Rosengren.

Resten af pengene skal man i fællesskab finde ud af, hvordan de skal bruges på at støtte alle de forskellige afdelinger i Vadum Idrætsforening.

Baggrunden for købmandens støtte er, at man gerne vil være med til at gøre en forskel.

- Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i Vadum/lokalområdet i takt med at foreningslivet igen åbner op. Det er baggrunden for aftalen med Vadum Idrætsforening, oplyser købmand Henrik Lønstrup, Spar i Vadum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...