Tag en tur ud til Svinkløv Strand på hesteryg med Svinkløv Turridning

SVINKLØV: Har du lyst til at opleve naturen fra hesteryg, så er der rig mulighed for det med Svinkløv Turridning.

Lene Madsens firma Svinkløv Turridning arrangerer ture fra adressen på Hjortdalvej, igennem plantagen og ud på stranden ved Svinkløv.

- Det tager cirka to timer at ride ned gennem skoven til Svinkløv Badehotel, ud langs kysten og tilbage til skoven. Vi får meget ros for turen på grund af det fantastiske område, som gæsterne kommer igennem, siger Lene Madsen.

Turen foregår på islandske heste, og det er både for nybegyndere og erfarne ryttere.

- De er jo ikke så store, så de er ofte ikke så skræmmende for folk. Vi har heste for alt fra nybegyndere til mere erfarne ryttere, siger Lene Madsen og fortsætter:

- Vi prioriterer at ride i mindre hold, så folk får den bedste oplevelse. Trefjerdele af vores gæster har enten aldrig redet eller kun redet som børn, og det kræver jo noget guidning undervejs. Når vi ikke laver større hold end syv-otte personer, så kan alle være med og blive klogere på hesten og være trygge.

I løbet af sommeren kan man komme på daglige ture, men der er rift om pladserne, så det er en god ide at være ude i god tid.

For at arrangere en tur igennem naturen med Svinkløv Turridning kan man finde mere information på deres facebookside og bestille en tur telefonisk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...