dagligvarer: Brugsen på Gjøl havde et godt foregående år, hvor der var en omsætningsstigning og et markant årsresultatet. Derudover har bestyrelsen i brugsforeningen fundet ny formand

2019 blev et godt år for Gjøl Brugsforening. Der blev nemlig sikret en stigning i omsætningen i forhold til 2018, mens den lokale brugs fik et markant årsresultat.

Overskuddet blev på 215.000 kroner i brugsforeningen, hvor Karsten Lange er ansat som uddeler.

- Brugsens bestyrelse og den netop overståede generalforsamling godkendte resultatet som særdeles tilfredsstillende. Det meget fine resultat skyldes også, at noget vedligehold ikke nåede at blive ordnet i 2019, så der er allerede lagt planer for en del af overskuddet. Desuden venter der meget store udgifter i de kommende år til nyt køleudstyr, som skal leve op til nogle kommende miljøkrav. Der er også et ønske om bedre lagerplads til både varer og pakkeekspedition, udtaler brugsforeningens bestyrelse i en pressemeddelelse.

Brugsen har oplevet en stor vækst i håndteringen af pakker, og forventningen er yderligere stigning på dette område.

- Det kræver både fysisk plads og en del ressourcer at yde denne service til lokalområdet, og selvom der følger en mindre betaling til forretningen for at yde denne service, er det ikke noget, brugsen kan tjene penge på. Håbet er selvfølgelig, at de, som kommer i butikken for at hente pakker, samtidigt vil lægge deres indkøb i butikken, lyder det.

Karsten Lange har som uddeler selv lagt mange timers arbejde i butikken, og han har nu været nødt til at ansætte endnu en fast butiksassistent til forretningen, således der foruden Anita Bjeldskov Kristensen på fuld tid er ansat Lone Brogaard Hansen på deltid.

Efter fire år som formand for brugsforeningens bestyrelse ønskede Dorte Selmar Pedersen ikke genvalg. Jesper Studstrup, der også har bidraget med bestyrelsesarbejde i fire år, ønskede heller ikke genvalg.

Sandie Mouritsen Westergaard var villig til genvalg, og hun blev genvalgt til bestyrelsen. Nye i bestyrelsen er Eva Rytter og Bodil Have. Bestyrelsen tæller desuden Soley Lassen og Bente Bjørn. Som suppleant valgte generalforsamlingen Mikkel Sloth Jensen. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Eva Rytter som formand, Bodil Have som næstformand og Bente Bjørn som sekretær.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...