Hos Pandrup Kaas Handel & Erhverv kan det i den grad mærkes, at landet i disse dag er delvist lukket ned

PANDRUP: Hos Pandrup Kaas Handel & Erhverv kan det i den grad mærkes, at landet i disse dag er delvist lukket ned. Sådan lyder det fra formand Anders Sølvkær.

- Det er åbenlyst for alle, at samfundet ikke er sig selv. Det skal vi være ærlige at sige, at vi kan mærke i de lokale butikker. Så det er vigtigt at bakke op om lokalsamfundet og huske butikkerne, når det hele kommer i gang igen. Vi skal hjælpe hinanden for at lykkes, siger Anders Sølvkær.

Forskellige butikker i de to byer har forsøgt tiltag, som gør det muligt at køre delvist rundt og servicere kunder. Der er indført midlertidig åbningstider, og forskellige forretningsdrivende kører ud med varer.

En af de vigtige punkter er dog at komme godt i gang på den anden side af virussituationen, lyder det fra handelstandsforeningen.

- Handlen er ikke på det niveau, den har været. Derfor er det vigtigt, at folk husker, at vi er her, når verden ser bedre ud igen, siger han.

Pandrup Kaas Handel & Erhverv må også kigge på arrangementer i kalenderen og vurdere, hvordan man skal agere.

- Ligesom alle andre er vi på stikkerne i forhold til, hvad vi kan og må i den her situation. Så der er ting, som vi ikke ved, om vi kan gennemføre, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...