The Met opfører Aida med en stjernebesætning

PANDRUP: Pandrup Kino byder på filmen First Man, som handler om kampen for at lande den første mand på månen.

Pandrup Kino viser filmen 8. til 12. november klokken 19 samt i dagkino 9. november klokken 10.

Det er den medrivende historie om NASAs mission for at lande den første mand på månen med fokus på Neil Armstrong og årerne 1961-1969.

Det er en stærk førstehåndberetning, baseret på James R. Hansens bog, og filmen viser de omkostninger en af historiens farligste missioner havde for Armstrong og USA.

Oscar vinderen Damien Chazelle (La La Land) står for instruktionen.

Desuden byder Pandrup Kino på operaen Aida, og det sker 11. november klokken 10.

Den nye sæson på The Met lægger nemlig ud med en opera, der først er fremmest er kendt for de store optrin med kameler, elefanter, masser af statister og balletdansere.

Men kernen i operaen er det intime trekantsdrama mellem tenoren Radames og de to kvinder, der elsker ham. Aida er frem for alt historien om kærlighedens forhold i et ubarmhjertigt og totalitært samfund.

Det er den russiske stjernesopran Anna Netrebko, der - for første gang på The Met - synger partiet som den etiopiske slave Aida i åbningsforestillingen på The Mets nye sæson, og hendes rivalinde Amneris synges af den fabelagtige mezzosopran Anita Rachvelishvili fra Georgien.

Og tenoren, de begge vil have fingre i, synges af lettiske Aleksandrs Antonenko. Det er et solisthold i den absolutte topklasse netop nu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...