Ferie: Sommeren 2020 er en særlig sommer, hvor din lokalavis er blevet til en sommeravis med fokus på oplevelser, aktiviteter, udflugter og feriemuligheder i Nordjylland

Sommeren er over os og den er begyndt på flotteste vis med blå himmel og høj sol. Og kan sommeren overhovedet blive meget smukkere end i det nordjyske? Her er brede, hvide sandstrande, dybe grønne skove og moserne, hvor der er højt til himlen. Udover storslået natur er her fremragende spisesteder og et væld af spændende, historiske seværdigheder og attraktioner for hele familien. Her er rig mulighed for oplevelser til at fylde en hel sommerferie med særlige minder.

Hvornår har du sidst haft tid at opleve alt det, som ligger og venter lige om hjørnet? Det får du måske denne sommer, hvis ferien skal holdes her i det nordjyske - og vi vil gerne hjælpe dig med anbefalinger til, hvad du skal se og opleve. Din lokalavis har skiftet udseende og er blevet til en lokal sommeravis fyldt med inspiration til, hvordan du får mest ud af din sommer herhjemme. Udover en række artikler om seværdigheder – både lokalt og i hele regionen - vil redaktionen holde dig opdateret sommeren igennem, med reportager fra sommerlandet, der giver gode ideer til, hvad du kan lave i ferien. Sammen med avisens annoncører vil vi gøre vores til, at du ikke løber tør for tips og ideer til en oplevelsesrig sommer i det nordjyske.

Rigtig mange nordjyder holder sommerferie hjemme i år og det forventes, at et stort antal besøgende fra resten af landet - og vores nærmeste nabolande - vil besøge vores landsdel. Sommeraviserne omdeles til alle husstande samt sommerhusområderne langs de nordjyske kyster og vil desuden være at finde ved en række seværdigheder, forretninger og attraktioner. De lokale sommeraviser skal guide alle læserne ud i sommerlandet, når vi byder ind med gode ideer til, hvad man kan foretage sig, hvis solen skinner eller hvis det skulle regne. Det vil blive en rundtur i hele Nordjylland til seværdigheder du kender, har hørt om – og sikkert også mange, du ikke anede eksisterede. Vi ønsker dig en rigtig god og særlig sommer i skønne Nordjylland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...