Koncert: Lørdagen bød på koncert med en række kendte navne, og overskuddet går til Børnecancerfonden

Aabybro: you tube fænomenerne Mika og Tobias kendt for hittet ”Ikke mere mælk,” kan måske nu overveje en version, hedder ”Ikke flere ord,” for det var næsten det, der var tilfældet, da en flok lokale børn fik lov at møde deres idoler.

I forbindelse med Knæk Cancer arrangementet for børn og unge lørdag i DGI HUset, havde de nemlig vundet chancen for at møde netop Mika og Tobias.

Men da først benovelsen havde lagt sig, så fik børnene en god snak med de to idoler.

Lige omkring 300 billetter blev solgt til koncerten.

Arrangørerne havde håbet på flere, men omvendt er de også nogenlunde tilfredse, fortæller Iben Bondegaard Andersen, der har stået for store dele af planlægningen sammen med Christina Wellendorf og andre i Knæk Cancer Aabybro.

- Jeg tænker lidt, at det jo er første gang, men jeg håber også, at vi næste år kan sælge mange flere billetter, fortæller hun.

Hun kunne til gengæld glæde sig over, at de børn, der var til stede allerede fra starten havde en fest på gulvet i den store hal i DGI Huset.

DJ J Scout satte festen i gang, og han blev efterfulgt af Mika & Tobias. Senere kunne børnene opleve Elias og HipSomHap.

Det var meningen, at BRO skulle afslutte, men dagens konferencier, Thomas Høgsted, kunne fortælle, at han havde spillet lidt for meget fodbold, men at man havde fundet en afløser i form af Wafande.

Overskuddet fra aftenen kommer til at gå til Børnecancer fonden.

Husk! Der er mange flere billeder på aabybroposten.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...