Blomsterhytten har åbnet butik på Bredgade

PANDRUP: Fredag 4. april bød Blomsterhytten for første gang kunderne indenfor i den nyrenoverede butik på Bredgade 52 i Pandrup, og faktisk allerede inden butikken åbnede døren, strømmede kunderne til for at se på buketter, blomster i potter og brugskunst.

Uden for Blomsterhytten blev man budt velkommen af Dannebrog og masser af flot sammensatte buketter, og inden døre stod Hanne Beer Kok klar til at byde velkommen med et smil sammen med sin mand, Henrik Kok.

Og selv om der også er roser blandt udvalget i Blomsterhytten, så havde kunder også mange med til indehaverne i form af begejstring over indretningen i butikken blandt andet med den særlige disk.

På førstesalen er der masser af brugskunst - samt for mange af gæsterne minder fra gamle dage, om den gang fotografen Bent nærmest stod på hovedet for at få dem til at grine og smile, når der skulle tages fotos.

I første omgang kommer Blomsterhytten til at holde åbent om eftermiddagen tirsdag til fredag samt både lørdag og søndag, ligesom man altid kan få bragt blomster ud om formiddagen til eksempelvis begravelser.

Hanne Beer Kok beholder sit faste arbejde som kantineleder i Aalborg.

- Vi starter i det små, og slår ikke større brød op, end vi kan bage, siger hun.

Men Blomsterhytten har allerede fået mange glade tilkendegivelser om, at der manglede en blomsterforretning i Pandrup, og så håber Hanne Beer Kok, at med tiden kan blomsterne blive hendes faste levevej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...