Med 25 mål efter ni kampe er Jammerbugt FC det klart mest scorende hold i 2. division gruppe 1. Det har blandt andet medvirket til, at nordjyderne ligger på tungt på førstepladsen og er ubesejrede i divisionen.

En af de store forskelle fra seneste sæson er antallet af markspillere, som er øget markant. Det har givet en bredere trup og mere konkurrence. En af de nye spillere er angriber Lasse Storvang, der kæmper med en række målfarlige spillere om plads på holdet.

- Jeg synes, at vi alle har fået den tid til at kunne vise os frem på, der er brug for. Det har været okay fordelt med spilletiden til os alle. Jeg skal i hvert fald ikke klage, når man tæller alle minutterne. Det har været ganske fint, fortæller Lasse Storvang.

Han kom til Jammerbugt fra Vejgaard i sommerpausen, da Aalborg-klubben netop var rykket ned i Danmarksserien. Efterfølgende har han fortsat vist sin målnæse i 2. division med fire mål indtil videre.

- Det har været spændende med den konkurrence, der også er. Det er noget, som man lige skal vænne sig til i forhold til, hvor man kommer fra, og hvad man har prøvet. Det hjælper, at man skal yde lidt mere for at være sikker på at spille. Det gør det sjovt og udfordrende, lyder det fra angriberen.

- I Vejgaard følte jeg mig i hvert fald mere sikker på at spille end nu, tilføjer han.

I angrebet kæmper han for eksempel med etablerede spillere som Morten U. Thomsen, Viktor Ahlmann og Sead Gavranovic.

- Vi har haft mange forskellige målscorere. Generelt tror jeg bare, at vi er blevet bedre til at score på de chancer, som vi har. Vi er også blevet bedre til at lukke af i den anden ende. Det er en god blanding, der har været med til at hjælpe os til at ligge, hvor vi gør, siger Lasse Storvang.

- Jeg synes, at vi alle sammen har forskellige kvaliteter, som også gør det farligt at spille mod os. Det er rigtig fint med fordelingen af kvaliteterne på alle angriberne i truppen, siger han.

Efter weekendens sejr med fire mål over Holbæk har Jammerbugt FC fire point ned til nærmeste forfølger - Frem - i tabellen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...