SKIFTE: Mere fokus på de enkelte bureauer i Hals og Blokhus har givet plads til Emil Klastrup

BLOKHUS: Han er landet på det absolut travleste tidspunkt, men det lader han sig ikke gå på af. 37-årige Emil Klastrup nyder nemlig at have mange bolde i luften og ikke mindst at gribe dem. 1. maj tiltrådte han jobbet som bureauchef på lokalbureauet i Blokhus, hvor han har afløst Tina Boelt Sørensen.

Fremover skal hun udelukkende bruge sin tid på Sol og Strands bureau i Hals. Hidtil har hun delt sin tid mellem bureauet i Hals og bureauet i Blokhus, men ud fra et ønske om at opprioritere begge steder, er det besluttet at ansætte Emil Klastrup. Han får ansvaret for bureauet, hvor der i lavsæsonen er fire medarbejdere og om sommeren omkring 75 ansatte.

Emil Klastrup er opvokset i Aalborg og bor i dag i Frejlev med sin kone og parrets lille datter på ni måneder. Indtil sin ansættelse hos Sol og Strand var han ansvarlig for udvikling og optimering af samtlige boder og merchandise i AaB, hvilket indebar ledelse af 150 medarbejdere.

Inden AaB har han haft forskellige lederfunktioner blandt andet inden for restaurationsbranchen, hvor han har været chef i Jensens Bøfhus og driftsleder i det tidligere Musikhuset A/S, som drev 12 diskoteker og værtshuse i Jomfru Ane Gade.

Nu ser han frem til at arbejde med ferieoplevelser.

- Jeg savnede nye udfordringer og jeg synes, det er en spændende udvikling, Sol og Strand står overfor. Vi har fået en ny direktør, Per Dam, som har mange visioner for virksomheden og for hvordan vi bliver de bedste både i forhold til samarbejdet med vores husejere og i forhold til at give vores feriegæster uforglemmelige oplevelser. Og jeg glæder mig til den rejse, vi har taget hul på i Sol og Strand, siger Emil Klastrup, der ser frem til at være med til at udvikle Blokhus som destination og glæder sig over de mange initiativer, der er i gang, som er medvirkende til at gøre stedet attraktivt hele året rundt.

- For mig er sommerhusferie aktuelt, uanset om det er sommer eller vinter. Det er en unik mulighed for at bringe familien sammen på en anden måde end de velkendte charterrejser. Man er langt mere sociale og nærværende i et sommerhus, og man har muligheden for at være flere generationer sammen under samme tag. Og mit mål er helt klart, at Sol og Strand bliver det foretrukne valg for både feriegæster og husejere, og jeg vil især tilstræbe, at vi får en endnu tættere kontakt med husejerne fremover, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...