Ansættelse: Den kirkelige og humanitære flyorganisation har til huse i Aabybro

aabybro: Peter Hedelund skal stå i spidsen for den kirkelige og humanitære flyorganisation MAF Danmark, som har hjemme i Aabybro. Peter Hedelund kommer fra en stilling som leder af efterskoletilbuddet Euroclass.

MAF Danmarks nye generalsekretær bringer stor ledelseserfaring og internationalt udsyn med sig, som han ser frem til at bruge i sin nye stilling.

- MAF gør en kæmpe indsats blandt andet ved hjælp af fly for at nå ud med næstekærlighed til jordens fjerneste egne. Jeg glæder mig meget til at selv blive en del af denne handlekraftige organisation, siger 45-årige Peter Hedelund.

Det var en enig bestyrelse, som valgte Peter Hedelund til jobbet blandt mange kvalificerede kandidater.

- Vi ser i bestyrelsen meget frem til samarbejdet med Peter, og vi tror, at vi sammen kan være med til at bringe MAF et yderligere skridt videre. MAF Danmark har vækstet støt i mange år allerede til gavn for isolerede mennesker, som får håb i form af MAF´s flyvende hjælp og evangelium. Vi vil sammen med Peter anstrenge os for at gøre det endnu bedre, siger formand for MAF Danmarks bestyrelse, Martin Gräs Lind.

Vant til at arbejde på tværs af kulturer

Peter Hedelund er oprindeligt uddannet socialrådgiver, men har de sidste 11 år har været leder af 10. klasse-tilbuddet Euroclass, som er tilknyttet den kristne efterskole Kildevæld i Kolding.

- Euroclass er en rejsende efterskole, og som leder dér har jeg skabt netværk og samarbejdet med kirker, skoler og organisationer i mange forskellige lande. Den erfaring kan jeg trække på i MAF, som jo også arbejder på tværs af kulturer og i samarbejde med et utal af partnere, siger Peter Hedelund, som også har været præst i Apostolsk Kirke i Kolding.

Han glæder sig til at komme i gang med at gøre MAF’s arbejde kendt blandt nye målgrupper.

- I og med at MAF både arbejder med mission og humanitær hjælp, kan MAF Danmark komme til at stå stærkere herhjemme – både i forhold til profilering og opbakning. Især tror jeg på, at MAF’s arbejde har en stor uudnyttet appel til børn og unge, siger Peter Hedelund.

Privat er Peder Hedelund gift med Sarah og sammen har de fire børn. Han tiltræder som generalsekretær for MAF Danmark den 1. august.

MAF Danmarks nuværende leder, Øjvind Thomasen, fortsætter i en deltidsstilling som administrationsmedarbejder samtidig med sit nye job som pilot for North Flying i Aalborg Lufthavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...