Ann Hvid Skouboe tiltræder per 1. januar 2019

JAMMERBUGT: Et enstemmigt ansættelsesudvalg fra bestyrelsen for FGU Nordvest har valgt Ann Hvid Skouboe fra Øster Jølby som forstander for den nye FGU-institution, der skal dække Morsø, Jammerbugt og Thisted kommuner.

Ann Hvid Skouboe tiltræder 1. januar 2019 og kommer fra en stilling som afdelingsleder for Kombineret Ungdomsuddannelse, KUU, på EUC Nordvest, hvor hun har været ansat gennem 14 år.

Ud over at have stor erfaring med målgruppen for FGU har Ann Hvid Skouboe været involveret i det store forarbejde, der ligger til grund for den nye uddannelse.

- Vi har haft et meget tæt og kompetent ansøgerfelt til denne stilling, men det var et fuldstændig enstemmigt ansættelsesudvalg, der pegede på Ann, lyder det fra bestyrelsesformand Bøje Holmsgaard Lundtoft fra FGU Nordvest.

Bestyrelsesformanden fremhæver desuden Ann Hvid Skouboes evne til at levere resultater.

Den nye forberedende grunduddannelse FGU er et tilbud til unge under 25 år, som af den ene eller anden grund ikke er klar til at påbegynde en ungdomsuddannelse. FGU erstatter de tidligere tilbud i denne kategori, blandt andet KUU, Almen Voksenuddannelse (AVU), Erhvervsgrunduddannelse (EGU), ordblindeundervisning samt produktionsskolerne.

Ann Hvid Skouboe ser frem til opgaven:

- Det bliver fantastisk spændende at skulle være med til at bygge en helt ny uddannelse op, siger hun og fortsætter:

- Det er en enormt interessant målgruppe, vi skal arbejde med i FGU, og vi skal favne bredt. Mange af de unge har nogle tunge, negative oplevelser med fra deres skoletid, og en af vores fornemmeste opgaver vil derfor være at give eleverne tro på egne kompetencer. Det gør vi ved at møde dem med respekt, omsorg og tillid. Min grundholdning er, at elever, der oplever succes, vokser og udvikler sig.

Den ny FGU-leder tror på, at man ved at tage det bedste fra de tidligere uddannelsestilbud og samle det i én ny uddannelse, har et godt fundament for at skabe succes.

- Jeg glæder mig derfor enormt meget til at skulle samarbejde med repræsentanterne fra de øvrige uddannelser. Der ligger en masse stærke kompetencer der, så jeg ser i dén grad frem til at få samlet holdet, så vi i fællesskab kan komme i gang med arbejdet med at lave Danmarks bedste FGU-institution, siger Ann Hvid Skouboe.

Der var 23 ansøgere til stillingen som FGU-leder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...