BØRN OG UNGE: Tilbage i efteråret 2017 begyndte Jetsmark Lokalråd at samle penge ind til en ny skaterbane. Nu står den snart støbt

En ny skaterpark skal danne rammen om et nyt og forbedret skatermiljø for børn og unge ved Jetsmark Skole.

Den nye bane bliver strategisk placeret, så den er synlig og et hyggeligt sted at skate. Endvidere får den nye bane et overdække og bord/bænke, således der kan skabes et hyggeligt og sundt skatermiljø for områdets børn og unge, samt turister i sommerlandet.

Det oplyser Pia Steen Bjerring og Inger Kristensen fra Jetsmark Lokalråd.

Jetsmark Lokalråd søgte i løbet af 2018 alle pengene hjem til den kommende skaterbane. Imidlertid var der et stort ønske om, at skaterbanen skulle blive en del af den kommende nye skole, så skaterprojektet har stået på standby indtil jorden blev købt.

- Den nye skole designet i en så stor detaljeringsgrad, at skaterbanen fysisk kunne designes tilpasset det endelige rekreative område. Dette skete således i foråret 2020 og FSR Beton blev booket til at bygge banen, oplyser lokalrådet.

Bygges de kommende uger

FSR Beton har stor erfaring med at bygge skaterbaner og de har også bygget i både Biersted, Nibe og Fjerritslev.

- Nu kommer turen så til os i Jetsmark. Som første del af udendørs faciliteter, som den nye skoles elever også kan benytte, bygges skaterbanen netop i de kommende uger ved siden af cykelstien mellem Jetsmark Idrætscenter og Jetsmark Kirke, siger Pia Steen Bjerring og Inger Kristensen.

FSR Beton forventer at banen står klar til brug i september.

Skaterbanen bliver opført som en integreret del af de forskellige udendørs faciliteter i tilknytning til den nye skole og Jetsmark Idrætscenter.

Fra Jetsmark Lokalråd er det primært Pia Steen Bjerring, fundraiser til projektet, samt Susanne Larsen Kristiansen, Diane Aarestrup og Inger Kristensen, der har været involveret i projektet.

- Nu ser vi alle frem til i de kommende uger at kunne følge byggeriet uge for uge, så vi om kort tid kan indvie endnu et attraktivt aktivitetssted i Jetsmark området, udtaler Pia Steen Bjerring, Jetsmark Lokalråd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...