De gule jakker har været synlige i Aabybro og Pandrup i 16 år

AABYBRO/PANDRUP: De omsorgsfulde Natteravne, der passer på børn og unge i nattelivet, har på landsplan efterhånden været i gadebilledet i 20 år.

I Pandrup og Aabybro er det blevet til 16 år med mange ture og arrangementer til følge. Det er også blevet fejret på behørig vis til ved det årlige Landsmøde på Hotel Nyborg Strand i Nyborg.

En enestående social indsats, der nu i hele to årtier har været til stede og skabt tryghed og omsorg for børn og unge, der hvor de færdes alene i nattelivet uden mor og far.

330 Natteravne fra Danmark, Færøerne og Grønland var mødt frem til årets Landsmøde, og her blev der lyttet til en meget veloplagt Julius Mygind, som på egen krop har oplevet hvordan vejen har været ind og ud af stoffer.

Hvis hans forældre ikke havde været så imødekommende og søgende på deres søns vegne, havde han aldrig været, hvor han er i dag.

Ligeledes var der et fint indspark til alle de fremmødte Natteravne om ”Sund kommunikationskultur”. Her var det Jesper Bergstrøm som er kendt fra Tv-programmerne ”Taler du kropssprog” som kom med konstruktive eksempler.

I alt er der over 3000 frivillige Natteravne fordelt i 146 foreninger i Danmark samt på Grønland og Færøerne. De har kontakt med mere end 750.000 unge årligt og er en del af Fonden for Socialt Ansvar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...