Samtale: Helle Steen trækker på egne erfaringer, når hun coacher kvinder i sit nye firma Helle Steen Coaching i Aabybro

Aabybro: Helle Steen Thagaard har som mange andre kvinder løbet stærkt det meste af sin tilværelse, hvor hun, siden hun var ganske ung, har haft travlt med at uddanne sig, gøre karriere, stifte familie etc.

Og hun har ligesom mange andre oplevet, at det er mere regelen end undtagelsen, at livet kan tage nogle uforudsete sving eller for eksempel føles overvældende.

- Jeg har også følt mig kastet rundt, sårbar og manglet en professionel, der kunne føre mig ind i en ny livssituation, så jeg kunne få fodfæste igen, forklarer hun.

- Så var det, at jeg tog mod til mig og opsøgte en coach, og her fik jeg den støtte, jeg havde brug for, så jeg kunne komme videre.

Det er da også den personlige oplevelse, der blandt andet danner grundlag for hendes nye firma Helle Steen Coaching, hvor hun er klar til at rådgive kvinder i alle aldre i forskellige samtaleforløb.

43-årige Helle Steen Thagaard er selv uddannet Life coach i 2016, og herudover har hun en kandidatuddannelse i religionsvidenskab og psykologi.

Hun har desuden udviklet en effektiv måde til at tale om og arbejde med en god overgang til en ny livssituation.

Hun er ikke i tvivl om, at netop de teknikker, coaching tilbyder, kan være med til at hjælpe andre kvinder til at hjælpe sig selv.

- Det kan jo være fint nok at tale med sin mor eller den bedste veninde, men det jeg kan tilbyde er anderledes på den måde, at jeg ikke kommer med gode råd eller løsninger, som din mor eller vendinde måske er tilbøjelige til, fordi, at de kender dig så godt.

- Men jeg ”prikker” lidt til personen og udfordrer deres tanker, så de selv laver konklusionerne og tager ansvar for dem, smiler Helle Steen Thagaard, der nu også lægger vægt på, at involvere sine egne erfaringer.

- Men jeg gør meget ud af, at jeg er personlig uden at være privat, siger hun.

- Når en kunde siger ”det har jeg sgu ikke lige selv tænkt på,” så ved jeg, at vi har fat i noget rigtigt,.

Coaching ude og inde

Basen er i DGI Huset i Aabybro selvom Helle Steen er bosiddende i Biersted med sin mand Flemming og parrets børn.

- Det ligger jo centralt og tæt på blandt andet offentlig transport, forklarer hun.

Hun er også klar til at rykke ud og coache i naturen, hvor hun har udvalgt tre ruter i Jammerbugt.

- Det er faktisk bevist, at samtaler i naturen øger vores kreativitet, forklarer hun.

Herudover kan samtalen også foregå i eget hjem eller online.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...