Galleri Munken, som ligger mellem Løkken og Ingstrup, byder igen velkommen til en række musikarrangementer.

Det oplyser galleriet i en pressemeddelelse.

- Efter forårets nedlukning af foreningens arrangementer glæder vi os nu igen til at kunne byde vores trofaste gæster og nye velkommen til sensommerens og efterårets musikarrangementer, oplyser de.

Første gang bliver lørdag 8. august med Poul Harrison Band med Camilla, der spiller ud med jazz i international klasse med et professionelt, engageret og humoristisk team, som bandet i to årtier har været storleverandør af på alverdens scener, skriver de.

Næste koncert kommer til at ske i forbindelse med musikforeningens generalforsamling 5. september, hvor der er frokost og underholdning ved pianist Carsten Kær Nielsen.

- Carsten er en meget alsidig pianist og komponist. Han er inspireret af alt lige fra salsa til Stravinsky. Der er både plads til brasiliansk bossa, nordisk nærvær, cubansk charme og jazz i alle afskygninger.

Lørdag 19. september kommer husorkestret Advokaten og hans New Orleans Jazzband, som giver deres varierede repertoire med jazz, ragtime, blues og de kendte evergreens.

Tirsdag 16. oktober kan man opleve Rikke Mølgaard Jazz Group med et følge af musikere, som har rødder i Kansas City Stompers gennem mange år.

Senere på sæsonen kan man høre irsk/britisk folkemusik med Jane og Shane, Kim Sagild med trioen Dansk Amerikansk Musikklub, og sæsonen rundes af med et gensyn med Advokaterne til en frokostjazz mandag 28. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...