Tirsdag skal midtbyen diskuteres

AABYBRO: Sammen med to af landets førende eksperter inden for byudvikling skal kerneaktørerne inden for handel og erhverv i Aabybro midtby drøfte, hvordan byen skal udvikle sig som handelsby.

Baggrunden er, at vi nordjyder bor, arbejder og handler på nye måder. Det har indflydelse på byerne og dynamikken i dem. I udviklingen af Aabybro arbejder Jammerbugt Kommune derfor på nye løsninger,

I øjeblikket arbejder Jammerbugt Kommune på at lave en midtbyplan for Aabybro, så der i fremtiden fortsat er aktiviteter i midtbyen. Planen kommer til at beskrive de fysiske greb, der skal sætte gang i transformationen af byen.

Som del af arbejdet med midtbyplanen har Jammerbugt Kommune i starten af det nye år indbudt forskellige kerneaktører til at komme med forslag til, hvordan byen kan udfolde sig.

- Vi har en aktiv midtby med et godt handelsliv i Aabybro. Men vi kan ikke hvile på laurbærrene. Vi har brug for handelslivets engagement og lokale opbakning. Derfor ser vi meget frem til at drøfte ideer og forslag til fremtidens levende bymidte med byens handlende, og hente erfaringer udefra, fortæller borgmester Mogens Chr. Gade (V) i en pressemeddelelse.

Til mødet kommer også to af landets førende eksperter inden for byudvikling. De vil styre aftenens workshop og komme med deres bud på Aabybros udviklingspotentiale som handelsby.

Eksperterne er Julie Holck fra LivingCity og Mikkel Niess fra BIDdanmark. Julie Holck har stor erfaring med byudvikling med fokus på handel, byliv, partnerskaber, place making og place management. Mikkel Niess har flere års erfaring fra detailbranchen og har en bred viden om byudvikling og byplanlægning.

Mødet er tirsdag 8. januar 2019 for inviterede aktører i Aabybro midtby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...