TØJ: Tiff bød på to dage med udendørs modeshow i dejligt vejr

Tøjbutikken Tiff i Aabybro har budt på to aftener i træk med udendørs modeshow i butikkens gård.

- Vi har det hvert år i marts og september, og vi plejer at holde det inden døre. Men grundet corona var det oplagt at bruge vores gård bagved og holde det udendørs, fortæller indehaver Tina Voigt Madsen.

Hun melder om nogle gode aftener med fantastisk vejr. Og modeshowsene har stor betydning for butikken.

- Det betyder, at vi får kunderne tæt ind på livet på den måde. Vi får lov at skeje mere ud og vise, hvordan vi mener, tøjet skal sættes sammen ud fra trenden. Det viser vi på vores modeller, fortæller Tina Voigt Madsen.

Modellerne var butikkens ansatte, og tøjsættene var sat sammen af butikkens dekoratør.

Blandt årets trends er store skjorter, strikkede stribede herreveste og leggins med leopard- og zebramønster.

- Der bliver også stadig solgt mange korte og lange kjoler, fortæller Tina Voigt Madsen, der også oplever, at folk kommer ind med en kjole, de har købt tidligere, og finder noget i strik, der kan sættes ud over kjolen, så man på den måde får fornyet garderoben.

Ligesom med vejret gik det også fint med salget.

- Det gik bedre end forventet. Vi solgte for 22 pct. mere end vi plejer per kunde. Vi kan mærke, at vores kunder er parate til at være ude, og de er købelystne. De vil gerne ekspederes og have en god oplevelse. De skal følge sig godt tilpas her, det er vigtigt for os, fortæller Tina Voigt Madsen.

Der var flere coronahensyn på de to aftener - folk sad i de grupper, de havde købt billetter i, med afstand til de andre. Og der blev serveret tapas og vin af folk, der bar mundbind og handsker.

Der deltog 60 personer per aften - normalt har man plads til 80.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...