Masterplan for oplevelser og udvikling af kysten ved Limfjorden

JAMMERBUGT: I Jammerbugt Kommune er der generelt glæde over den positive udvikling i turismen med stadig flere overnattende gæster i området.

Turisme er et vigtigt erhverv, og i turismefremmesystemet arbejdes der målrettet med udviklingsprojekter, events og markedsføring af ferieturisme, som både kan skabe vækst i nær fremtid og på lidt længere sigt, oplyser borgmester Mogens Chr. Gade.

- Det er en fortløbende proces, og der er flere ting undervejs, siger han.

Der bliver arbejdet med at skabe øget adgang til naturen blandt andet igennem etablering af vestkystsporet, der skal forbinde Blokhus i Jammerbugten med Vorupør i Thy, og der er netop blevet udarbejdet en udviklingsplan for Limfjorden.

Masterplan Limfjorden skal udvikle, synliggøre og skabe øget tilgængelighed til oplevelsestilbud og herlighedsværdier i Limfjordslandet.

- Og en ny turismefremmestruktur er under opbygning og vil skabe yderligere samarbejde og stærke destinationer på tværs af kommunegrænser, hvor der skal arbejdes med turismeudvikling. I regi af Vestkystpartnerskabet med 10 vestkystkommuner arbejdes der med lancering af et nyt, fælles vestkystbrand, som skal samle den danske vestkyst og dermed ferieproduktet overfor et internationalt publikum, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...