Jobskifte: Mathias Overgaard overtager Nybolig Aabybro/Brovst efter Henrik Pedersen, der starter som konsulent i Spar Nord Bank, Aalborg

Efter 14 års tæt parløb skal 37 årige Mathias Overgaard nu stå på egne ben som indehaver af Nybolig Aabybro/Brovst, når den nuværende indehaver Henrik Pedersen starter i Spar Nord Bank til maj.

For Mathias Overgaard er det en drøm, der går i opfyldelse.

- Henrik og jeg har haft 14 fantastiske år sammen, hvor jeg har lært meget af min læremester, men nu er det blevet tid til at stå på egne ben, og det er en rejse, jeg ser utroligt meget frem til, siger Mathias Overgaard, der især glæder sig til at være leder i egen forretning.

Men han erkender, at det bliver underligt, når ”familien”, som han kalder den, splittes.

- Henriks og min daglige kontakt om ”verdenssituationen” – og ”Er der sket noget spændende-samtaler/sms’er” vil jeg komme til at savne. Så jeg er utrolig glad for, at vores gode og dygtige medarbejder gennem mange år,Anne Louise Hornum bliver hos mig. Planen er, at der hurtigst muligt skal ansættes endnu en mægler/sælger, så vi kan fastholde vores gode markedsandel og position i markedet, fortæller Mathias Overgaard.

Privat er Mathias Overgaard gift med Pernille, og de har tilsammen tre børn i alderen 3 til 12 år. Og inden han trådte ind i ejendomsmæglerbranchen, arbejdede han som privatkunderådgiver i Nørresundby bank og senere som boligkonsulent i Nykredit Aalborg, før han i 2006 startede i Nybolig Aabybro/Brovst.

- Jeg har primært kommissioneret boliger og solgt dem, og jeg er certificeret vurderingskonsulent og skønsmand for DE, men nu venter der mere administrativt arbejde og personaleansvar, og det glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang med, siger Mathias Overgaard.

Henrik Pedersen har også kun rosende ord med på vejen til sin efterfølger.

- Mathias er super dygtig og afholdt, og jeg er ikke i tvivl om, at ham og hans team kommer til at sikre vores

markedslederposition og endda udbygge den over årene. Mathias er altid tilgængelig og ordentlig i alt, hvad han foretager sig, og det kvitterer kunderne for, siger Henrik Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...