Destination Blokhus satser på aktiv vinterferie

BLOKHUS: Erhvervsforeningen Destination Blokhus er i år klar med ny satsning, nemlig ”Vinterferie i Destination Blokhus”. Her bydes på intet mindre end 50 aktiviteter i både uge 7 og uge 8.

- Skøjtebanen midt på Torvet i Blokhus har været en kæmpe succes, og det er derfor naturligt at opbygge en masse sjove og udfordrende oplevelser omkring netop denne fortæller Jannie Ratke, der er eventansvarlig for Erhvervsforeningen.

Oplev blandt andet et imponerende skøjteshow med de dygtigste prinsesser fra Aalborg Skøjteløberklub, og de regerende danske Ishockeymestre fra Aalborg Pirates lægger vejen forbi skøjtebanen onsdag 20. februar og giver mulighed for at score på en af Danmarks bedste ishockeymålmænd samt efterfølgende at tage en selfie med mestrene.

Onsdag aften i uge 7 og 8 er der ishockey for alle aldre. Der er stave til udlån og målene står klar. Man skal selv have skøjter med, eller de kan lejes i Skøjtehuset på Torvet.

”Ducks on ice” er naturligvis også på programmet. Køb en gul plastikand, og se om du kan ramme midten af skøjtebanen.

På Valentines Day 14. februar kan man invitere kæresten eller din bedste ven på isen, og der er ”Disco on Ice” både fredag og lørdag i begge uger. Her skrues der op for musikken og Disko-lyset, når mørket falder på.

Fastelavn bliver markeret i Hune søndag 17. februar med leg, farver, tøndeslagning og hyggeligt samvær, og der er mulighed for at lave masker i den kreative workshop.

En anden mulighed er at tage med naturguider Karen og Christoffer fra ”Badass Biologi” på ture i skoven, i klitterne og ved stranden. Den tidligere vinder af ”Alene i vildmarken”, Jon Lindberg, inviterer til familiedag i skoven søndag 20. februar, hvor der er mulighed for at lære seje overlevelsesteknikker. Derudover inviterer han på en smagfuld og sanselig oplevelse, når der tilberedes mad fra naturens eget spisekammer til arrangementet ”Vildmarks-Gastro”.

Der vil i hele vinterferien være mulighed for at udfordre både krop og sind. Søstjernerne bader hver morgen kl. 8.00 hele året rundt og på udvalgte dage kan man efterfølgende sidde i saunahytte på Blokhus Strand, hvor gusmesteren står klar med tre forskellige gus-oplevelser.

Blokhus snapchatløb er også på ferieprogrammet. Snapchat er kendt af stort set alle og i dette løb, skal deltagerne med deres mobil i hånden løse opgaver i området.

I ferien er der også mulighed for indendørs oplevelser. En aktivitet, som altid er et hit for børnene, er ”dyp dine eget lys” ved Blokhus Lys, og Ikke langt der fra ligger Center for Papirkunst, hvor man kan opleve ”Vidunderlige Vinterklip”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...