Stor interesse for at komme i golfskole - klubben byder til Golfens Dag

AABYBRO: Det er mange år siden, at der i Aabybro Golfklub har været så stor interesse for at gennemgå golfskolen.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- På trods af en lidt forsinket opstart på sæsonen pga. corona og deraf følgende restriktioner, kan vi i dag konstatere, at 47 nye golfspillere har tilmeldt sig begynderhold. Denne positive udvikling for golfsporten er landsdækkende og skyldes givet de restriktioner, mange andre sportsaktiviteter har været underlagt pga. corona og for manges vedkommende mere tid på hjemmefronten. Her har golfsporten som friluftsaktivitet ikke været underlagt længerevarende nedlukning og voldsomme restriktioner, og dette har givet været en af årsagerne til, at der igen er blevet fornyet interesse for golfsporten. Vi var så i den heldige situation, at klubben gennem rekrutteringsudvalget i år har forøget informationerne om Aabybro Golfklub og dermed givet yderligere medvind i rekrutteringsprocessen, skriver de.

Det har givet travlhed hos proen Jens Bjergegaard, der fra starten måtte undervise i meget små hold. Regelundervisningen måtte ligeledes klares i små hold, og det har givet stor travlhed på den front.

Mange er nu allerede i gang i kaninklubben, som er for begyndere, underlagt de restriktioner der nu er, men her glæder man sig til mere normale tilstande, således at den sociale side også kan dyrkes i kaninklubben.

- Fra starten af sæsonen havde vi fastlagt bestemte datoer for opstart i golfskolen. Det har vist sig ikke at være så hensigtsmæssigt, så i øjeblikket praktiserer vi løbende opstart hos proen og samler lidt større hold til regelundervisningen. Turboholdene er for de lidt øvede golfspillere eller golfspillere, der er vendt tilbage til sporten. De tager golfkørerkortet på en weekend og kan den efterfølgende uge være med til spil på stor bane.

Hen over sommeren vil der hver torsdag være fællestræning for de nye golfspillere hos Jens Bjergegaard.

De nye spillereer blevet tilbudt ekstra spilleaftener, og det har været en stor succes.

- Som noget nyt vil vi senere på året invitere til mande- og pigeaften i golfklubben. Her vil vi invitere henholdsvis mænd og kvinder til en hyggeaften i klubben. Ud over teste sig selv på driving range og spille et par golfhuller, vil der blive afsluttet med et mindre traktement og informationer om golfklubben, oplyser klubben.

For tiden gør klubben klar til Golfens Dag 21. juni, hvor de med dette års store interesse for at starte i golfsporten forventer stort rykind. Her vil der være mulighed for at komme en tur på driving range for at slå et par golfslag og få lidt undervisning, og der vil blive vist rundt i klubhusområdet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...