FEJRING: Det er snart et år siden, at ejendomsmæglerfirmaet slog sig ned i Aabybro

AABYBRO: Mæglerhuset i Aabybro uddeler gratis romkugler foran MENY i Aabybro fredag den 2. august fra klokken 12.

Ejendomsmæglerfirmaet slog nemlig dørene op til den tredje butik i rækken den 1. august 2018. Det blev startskuddet til Mæglerhuset i Aabybro. I dag består teamet primært af Søren Agesen, Christopher Holving og Frederikke Klith Hansen.

Butikken besøges dog også flittigt af de tre indehavere og den markedsføringsansvarlige.

- Boligejerne i og omkring Aabybro har vist Mæglerhuset i Aabybro stor opbakning fra starten. Det er vi meget taknemmelige for, siger butikschef Søren Agesen

Taknemmeligheden viser sig ved, at Mæglerhusets 1-års fødselsdag fejres med uddeling af gratis romkugler foran MENY.

I dag har Mæglerhuset tre afdelinger i hhv. Aabybro, Nørresundby og Dronninglund med et stærkt samarbejde afdelingerne imellem. Det var makkerparret Mads Sørensen og Thomas Skifter Andersen, der startede firmaet tilbage i 2015. Sidenhen er Simon Rye også tiltrådt som indehaver. Mæglerhuset har for nyligt valgt at ansætte Jiri Thomas Kjeldgaard. Han er Mæglerhusets egen bolig- og dronefotograf.

- Det er et vigtigt element i salgsprocessen at have vores egen fotograf ansat. Det medfører, at vi skiller os ud i forhold til konkurrenterne. Vi vil give vores kunder en god oplevelse, forklarer butikschef Søren Agesen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...