FORLÆNGELSE: Povl Hansen kommer fortsat til at være målmandstræner samt en del af trænerteamet omkring divisionstruppen i Jammerbugt FC, hvor han har været siden sommeren 2017

Målmandstræner Povl Hansen og Jammerbugt FC har givet hånd på at fortsætte det gode samarbejde i yderligere halvandet år. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Povl Hansen kom til Jammerbugt FC fra Vejgaard Boldklub tilbage i sommeren 2017 og har siden etableret sig som en vigtig del af trænerteamet hos divisionsholdet, ligesom den engagerede og altid imødekommende målmandstræner også hjælper med udviklingen af de yngre keepere i klubben.

- Det er meget positivt, at vi kan forsætte det gode samarbejde med Povl. Han bidrager med stor kvalitet, både fagligt og menneskeligt, og har en personlighed, der passer godt ind. Povl er jo blevet en ildsjæl i klubben. Han er hårdtarbejdende, og så er han en god sparringspartner i det daglige. Derfor er jeg rigtig glad for det fortsatte samarbejde, som også skaber ro samt sikrer stabilitet og kontinuitet i vores arbejde. Det betyder meget i forhold til udviklingen af vores målmænd og i sidste ende måske endda vejen til et højere niveau, som vi netop har set med Emil Kobberup, fortæller Bo Zinck om forlængelsen med sin målmandstræner og sparringspartner.

Udover at være ansvarlig for målmandstræningen fungerer Povl Hansen i trænerteamet også som fast sparringspartner på andre aspekter af fodbolden, når der er behov for det.

- Jeg glæder mig ligeså meget til vi starter i uge 31, som til da jeg havde min første træning i klubben tilbage i august 2017, lyder det først og fremmest fra Povl Hansen, da han skal sætte ord på sin forlængelse.

- Jeg nyder den dynamik, der er i både truppen og klubben, som gør, at det altid er spændende at komme til træning. Vi har et godt samarbejde i klubben og derfor blev vi også hurtigt enige om at fortsætte sammen. Det glæder mig og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med Bo, Jan og divisionstruppen. Og ikke mindst til en meget spændende sæson. Ligeledes glæder jeg mig til fortsat at have den daglige kontakt til de mange frivillige i klubben. Ingolf, Ebba, Mette, Lotte og mange flere betyder meget for klubbens velbefindende, understreger Povl Hansen, som trods sin interesse for store dele af klubben har sit primære fokus på det daglige arbejde med klubbens målmænd.

- Vi har netop afleveret Emil længere oppe i rækkerne, hvilket jo er en succeshistorie for klubben, siger han om Kobberups skifte til Vendsyssel FF.

- Nu skal vi fortsætte samme udviklingsarbejde med de øvrige meget talentfulde målmænd, vi har. Det gælder både fodboldmæssigt, men også menneskeligt. Det prioriterer jeg også højt. Vi skal forsøge hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til den enkelte. At være målmand er en meget individuel ting, og der er kun en plads at dyste om. Det er en lidt anderledes disciplin i forhold til den øvrige trup, og det er en spændende udviklingsproces at være en del af. Både i divisionstrup samt på U19 og U17 med flere, siger Povl Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...