Jammerbugt FC er ubesejrede i årets 2. division efter de første to kampe. Det står klart, efter nordjyderne lørdag vandt 5-3 på udebane mod de velkendte divisionskolleger fra Middelfart.

Sejren sender Den Blå Bølge op på førstepladsen i gruppespillets pulje 1, hvor B93 også har seks point efter to kampe.

Sæsonen startede med en sejr over oprykkerne fra SfB-Oure, men fynboerne i Middelfart var straks en større mundfuld. En god præstation af udeholdet gjorde dog udslaget.

- Vores plan lykkedes nærmest bedre end forventet. Vi lukkede helt af defensivt og skabte en masse kontrachancer, og vi kunne godt have ført endnu større, hvis vi havde været rigtig hårde ved dem, siger Jammerbugt FC-cheftræner, Bo Zinck.

Jammerbugt lignede længe et hold på vej mod en decideret storsejr, da man gik til pause med en føring på 4-0 efter mål af Sead Gavranovic, Morten U. Thomsen og to af Lasse Storvang, der netop er kommet til klubben fra Vejgaard.

I starten af anden halvleg bed Middelfart dog fra sig med to hurtige mål.

- I pausen talte vi selvfølgelig om, at vi skulle holde fast, og når de så scorer to mål på to minutter, tænker man jo sit. Havde det fortsat sådan, havde vi tabt jo 52-4, men vi viste stor karakter ved hurtigt at få den lukket til 5-2, siger Bo Zinck.

Endnu et mål af Sead Gavranovic var dog nok til at lukke kampen.

- Det giver noget ro med seks point. Vi har ikke tabt en betydende kamp i 2020, og med fem mål i denne kamp er det selvfølgelig en fantastisk start. Nu handler det måske om at få armene ned igen, men pointene kan ingen tage fra os, siger Bo Zinck.

Tirsdag mødte Jammerbugt FC de tidligere divisionskolleger fra Vejgaard Boldspilklub i pokalturneringen. Kampen blev dog afviklet efter avisens deadline.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...