Mød lægen og rygestopvejlederen

JAMMERBUGT: Onsdag 21. november er der international lungedag, og man kan derfor møde op i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt i Aabybro for en snak om vejret, kost, tobak og meget andet.

Lungekoret i Jammerbugt Kommune synger, og dets leder fortæller om, hvordan sang og vejrtrækningsøvelser kan hjælpe borgere med lungesygdomme. Medlemmer fra koret står klar til en snak, og der er plads til flere i koret.

Afdelingslæge Helene Nielsen fra lungemedicinsk afdeling på Aalborg Universitetshospital kommer forbi og fortæller om årsager til KOL, og hvad man kan gøre for at leve godt med sin sygdom.

Der er også forskellige stationer, hvor blandt andet en lungesygeplejeske står klar til en snak. Rygestopvejlederen, fysioterapeuten og en diætist står også klar til at fortælle, hvordan kosten, fysisk træning og meget mere har betydning, når man har en lungesygdom.

Ved alle stationer står borgere, som alle har været igennem et rehabiliteringsforløb, og som har oplevet en positiv indflydelse på helbredet og livskvaliteten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...