BEVÆGLSE: "Mand dig op - Jammerbugt" er på vej mod et fuldt hold

AABYBRO: For en måned siden åbnede Rikke Hamann og Torsten Brix op for tilmeldinger til motionsprojektet ”Mand dig op – Jammerbugt”, og i den periode har der været meget positiv interesse. Det 12-ugers træningsforløb har fokus på motion og kost, men det helt store mål for instruktørerne er at få deltagerne til at få en sundere livsstil – en ændring som holder.

I den første måned har der været stor interesse omkring projektet, og over halvdelen af pladserne er bestilt. Derfor overvejer instruktørerne nu at lave endnu et hold.

- Vores ide om at skabe et rent mandehold i dette univers har ramt plet, så vi er naturligvis meget glade for de positive tilbagemeldinger, som vi har fået.

- Det mest overraskende for os har været, at flere firmaer har kontaktet os, da de ønskede at sende en medarbejder i en sundere retning. Det giver god mening, at erhvervslivet ønsker ansatte med en bedre sundhed, men vi havde ikke forventet, at der ville komme interesse fra den kant.

Motionsprojektet starter i midten af august med tre ugentlige træninger forskellige steder i Jammerbugt, men deltagerne kommer ikke kun herfra, fortæller instruktør Rikke Hamann:

- Vores tilmeldinger spænder meget ud geografisk, også langt mere end vi havde forventet. Der er f.eks. kommet en tilmelding til vores hold fra Østvendsyssel, så nu glæder vi os bare til at komme i gang, når sommerferien er slut.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...