VALG Malou Skeel bliver en del af Realdanias repræsentantskab

Lokalpolitiker og selvstændig Malou Skeel er valgt ind i Realdanias repræsentantskab i Nordjylland.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Næsten 1.000 medlemmer og gæster fra Realdanias valggruppe i Område 8 i Nordjylland deltog 14. november i Realdanias valgmøde i Aalborg. Der blev på mødet valgt seks medlemmer til foreningens repræsentantskab.

Malou Skeel og fem andre er valgt for en fireårig periode.

- Jeg er rigtig glad for, at så mange medlemmer var mødt frem for både at få indflydelse på valget til vores repræsentantskab og for at høre mere om vores aktiviteter. Medlemsdemokratiet er jo foreningens fundament, og repræsentantskabet er den øverste myndighed. Og jeg ser meget frem til samarbejdet med de repræsentantskabsmedlemmer, der blev valgt på mødet, siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, som arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed. På 19 år har Realdania bidraget med over 18,7 mia. kr. til mere end 3.675 store og små filantropiske projekter rundt om i hele Danmark. Alle, der enten selv ejer fast ejendom eller er udpeget af en juridisk person - f.eks. er repræsentant for en almen boligorganisation eller andelsforening - kan gratis blive medlem af Realdania.

Foreningen havde pr. 1. januar 2019 cirka 155.000 medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...