vVitas, Danmarks nye aktivitetsplatform, går i luften den 8. januar. Et hold fra Aabybro står bag

Efter mere end seks måneder i udvikling er den danske aktivitetsplatform vVitas klar med den første version lige efter nytår. Platformen er udviklet af de to nordjyder Emil Lindekilde Sørensen og Mads Odgaard fra Aabybro og kan hentes på App Store efter den 8. januar.

vVitas forbinder det aktive med det sociale liv, hvor du har mulighed for at skabe nye bekendtskaber samt udfordre dine venner. Alle vil have mulighed for at opbygge et aktivitets-CV, der afspejler sig i deres aktiviteter og deltagelse i events.

- En platform, der samler alle dine aktiviteter, både individuelt og sammen med dine venner. Med vVitas vil vi sætte fokus på sundhed og trivsel i alderen 13-75 år, siger Emil Lindekilde Sørensen, produktchef i vVitas.

- Den unge generation er i dag præget af selviscenesættelse og en lyst til at være online og dele sit liv med andre. vVitas kan levere en platform, der er fokuseret på én kategori, nemlig deres aktivitetsliv, hvorimod Facebook og Instagram er resten af deres liv. Deres bedrifter drukner ikke i alt muligt andet indhold fra deres 300 online-venner, siger Mads Odgaard, techlead i vVitas.

- Platformen skal give foreninger ét sted at håndtere kommunikation, promovering og daglige administrationsopgaver. I stedet for at bruge 10 forskellige medier og værktøjer, så kan foreningen bruge vVitas og få en løsning der dækker de mest almene behov. Vi sparer dem for tid, og giver dem bedre kommunikation til medlemmer og håndtering af hold, uden de forsvinder i en gammel Facebook-gruppe, siger Karsten Roar Sørensen, CTO i vVitas.

- Står du også og mangler et sted at tracke din data? Frygt ej, med den danske aktivitetsplatform vVitas kan du tracke dine aktiviteter som på Endomondo samt dele billedere af den aktivitet, du har udført, og som om det ikke er nok, så får du også lige med at vVitas er 100 procent dansk, siger Michael Kofod Dam, direktør i vVitas.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...