BUTIKSLIV: Pandrup Kaas Handel & Erhverv ser frem til, at man igen kan skabe liv i lokalområdet sammen med de erhvervsdrivende

Coronapandemien har gjort det seneste års tid til en særdeles begivenhedsfattig periode i Pandrup og Kaas. Typisk står handelsstandsforeningen Pandrup Kaas Handel & Erhverv bag en del af oplevelserne og højdepunkterne i området - men det har været en svær opgave at skabe liv under diverse restriktioner.

Sådan lyder det fra formand Anders Sølvkær.

- Vi måtte jo stort set aflyse alt hele året. By Night blev til By Light, som ikke var på samme niveau. Men der skete da noget. Vi måtte aflyse Halloween med græskarudskæring, og vores juleoptog blev ikke til noget, siger formanden.

- Men vi har været glade for de lokales opbakning gennem perioden. Jeg synes, at den har været fantastisk. De må gerne blive ved med at huske at støtte de lokale butikker. De har hårdt brug for det, så vi kan sikre, at der også er lokale butikker, når det hele åbner igen, tilføjer Anders Sølvkær.

I øjeblikket kæmper en række butikker med at skulle holde lukket under de nuværende restriktioner. Men langsomt finder de forskellige erhvervsdrivende måder at køre videre på trods forhindringerne.

- Der er Trægården i Kaas, hvor man kan skrive ind og få udleveret varer. Centrum har haft liveshow på de sociale medier med udsalg, og det samme har Al-sport. Kop & Kande har også åbnet for, at man kan bestille og få bragt ud eller hente ved døren. Så man begynder at tænke alternativt. Folk læner sig ikke tilbage, og det er fedt at se, siger handelsstandsformanden.

Dermed glæder han sig også til, at der igen er de samme muligheder for at skabe liv og arrangementer generelt blandt de lokale erhvervsdrivende.

- Vi har løbende skrevet sammen omkring, hvad vi kan gøre. Men det er ikke det store. Så vi glæder os til at kunne træde på speederen igen. Det at skabe liv er med til at drive butikkerne, siger han.

- De næste par måneder ser ekstremt svære ud. Men vi står klar til at reagere hurtigt, når vi får lov til at lave noget på forsvarlig vis igen, afslutter Anders Sølvkær.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...