Kurset inkluderer 9 mødegange á 3 timer fordelt på ca. 3-4 måneder

Vaner er et gode, da det sparer meget energi og tankevirksomhed, men vi har nok alle uhensigtsmæssige vaner, som fylder for meget i vores liv, og som tærer på energi og humør. Uhensigtsmæssige vaner kan også begynde at give nogle problemer med helbredet. Oplever du at dit liv delvis styres af nogle uhensigtsmæssige vaner, og du egentlig godt selv vil tage mere styring?

Går du med nogle ønsker om at blive mere fysisk aktiv i hverdagen, få mere energi og måske du også smider nogle tiltrængte kilo, så tilbyder LOF Jammerbugt nu igen efter to vellykkede forløb et nyt tilbud. LOF-Jammerbugt og patientforeninger har mødtes for at sammensætte det helt rigtige tilbud til borgere i Jammerbugten, som gerne vil blive mere aktive og måske smide nogle overflødige kilo.

- Vanebryder er et kursustilbud til dig, som er nysgerrig på vanens magt og som gerne vil støttes i en varig livsstilsomlægning i forbindelse med et vægttab. Forløbet består af ugentlige mødegange med motiverende vanebrydeøvelser med fokus på netop dine ønsker til vaneændringer. Forløbet indeholder også introduktion til forskellige motionsaktiviteter og madværksted, så vi i fællesskabet bliver inspireret til at spise mere groft og grønt i hverdagen, luder det.

Kurset inkluderer 9 mødegange á 3 timer fordelt på ca. 3-4 måneder. I forløbet er indlagt refleksionsuger, som skaber rum til at arbejde med din livsstilsomlægning.

Vanebryderne er udviklet af LOFs landsorganisation i samarbejde med LOF Jammerbugt, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse samt Jammerbugt Kommune. Projektet er denne gang støttet af Jammerbugt Kommunes Folkeoplysningsudvalgs Udviklingspulje, således at kurset har en nedsat deltagerpris.

Vanebryderne begynder i DGI-huset i Aabybro den 3. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...