Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup er i fuld gang med at uddele overskuddet fra sidste års julelotteri. Overskuddet blev på ca. 60.000 kr. og det beløb bliver nu uddelt til vanskeligt stillede børn og unge i den tidligere Pandrup kommune, som af den ene eller anden grund har særligt behov for økonomisk støtte.

Det oplyser Lions Care Julelotteri i en pressemeddelelse.

- Formandskabet i Lions Care Bente Thesmer Sørensen og Per Bjørn oplyser, at selv om der er indkommet mange ansøgninger, så er det fortsat muligt at søge om økonomisk hjælp til børn og unge. Den økonomiske hjælp gives, hvis barnet, den unge eller familien, har et ekstraordinært behov for hjælp, der ikke dækkes af offentlige midler, skriver de.

Bente Thesmer Sørensen og Per Bjørn oplyser, at selv om vi lever i et velfærdssamfund, så er der familier, der uanset det sociale sikkerhedsnet ikke kan give deres børn de goder og oplevelser som andre finder helt naturlige.

- Mange ansøgninger formidles via lærer eller andre personer med kontakt til børn og unge i målgruppen. Ansøgningerne sker altid i forståelse med forældrene. Der søges ofte om støtte til aktiviteter der styrker de unges muligheder for at få gode oplevelser sammen med andre unge eller sammen med familien. Ved at støtte håber Lions Care på at kunne styrke netværket omkring de unge til gavn for deres videre færden. Der er i 2020 bla. givet støtte til kontingent til sportsforeninger, kontingent til fritidsaktiviteter såsom gymnastik og fodbold andre klub aktiviteter, deltagelse i lejrskoler, deltagelse i fodboldsommerskoler, konfirmationstøj, cykler og computer. Herudover er der uddelt mere end 50 sæsonkort til Fårup Sommerland, hvilket vi synes giver børnefamilierne mulighed for at få nogle gode oplevelser sammen henover ferietiden.

Lions Club forbereder for tiden også julen og forventer, at der op til jul uddelt mere end 40 julekurve til børnefamilier.

Bente Thesmer Sørensen og Per Bjørn fra Lions Care oplyser, at der siden starten af Lions Julelotteri i 2003 er der uddelt mere end 1.000.000 kroner til glæde for vanskeligt stillede børn og unge samt deres familier i den tidligere Pandrup Kommune.

De håber derfor, at årets julelotteri igen bliver en stor succes, så det gode formål kan fortsætte næste år.

Salget af lodsedler begynder fredag 6. november.

Lions Care glæder sig over, at der igen i år har været en flot opbakning blandt de lokale erhvervsdrivende til at yde sponsorstøtte til julelotteriet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...