SKILTE: Pladsmangel får virksomheden til at bygge nyt domicil

AABYBRO: Virksomheden Lindkon ApS vokser og har en strategi om at vækste yderligere, og derfor flytter virksomheden fra de nuværende knap 700 kvadratmeter bygninger på Skolevej i Pandrup til et nyt domicil på Industrivej i Aabybro.

Der er ved at blive gravet ud til en bygning på 1106 kvadratmeter, som skal huse produktion, lager og administration, og forventet åbning er 1. oktober.

Linkon ApS ekspanderer nemlig for alvor og er ret aggressive på salgssiden og er i færd med at indkøbe de nyeste og hurtigste maskiner til produktionen.

- Vi har omkring 2.500 kunder, og nogle af er ret store og bliver endnu større, og dem vil vi gerne tilfredsstille, og derfor skal vi vokse sammen med dem, siger direktør Lars Lindvang.

- Med den nye bygning bliver vi endnu mere effektive. Vores nuværende lokaler er ikke ideelle, mens vi i de nye omgivelser får reelle og rektangulære rum, så vi får to og en halv gang mere plads, end vi har i dag, siger Lars Lindvang.

Virksomheden har 11 ansatte og producerer print af blandt andet plakater og bannere og kan samtidig levere alt i stål - eksempelvis skilte, hvor Lindkon så også selv kan levere printet til skiltene.

- Vores kunder er erhvervsmæglere og ejendomsmæglerkæder, men også større butikskæder og entreprenører er kommet til, forklarer Lars Lindvang.

En anden del af virksomheden handler om outsourcing, som Lars Lindvang startede med i 1998, hvor Tjekkiet er basen, og tjekkiske virksomheder leverer blandt andet brandslukningsudstyr, skilte og handicapremedier til godt et dusin danske kunder.

Men konkurrencen i branchen er hård.

- Derfor er vi også lynhurtige, fleksible og klar til at omstille os. Hvis det kræver, at vi står tidligere op og går senere i seng, fordi vi har travlt i vores produktion, så gør vi det, siger Lars Lindvang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...