SAMVÆR: Lanternen i Blokhus forberedes fortsat til, at der igen kan åbnes for værtshuse. Samtidigt leder John Andersen stadig efter en ny forpagter eller ejer

BLOKHUS: Når situationen tillader det, er Lanternen i Blokhus klar til at genåbne. Efter Michael Krause stoppede som forpagter, har indehaver John Andersen valgt selv at køre det traditionsrige værtshus videre.

Han har brugt tiden under landets nedlukning på at sætte håndværkere i gang i lokalerne.

- Det passer os såmænd meget godt, hvis vi kan åbne 10. maj eller derefter. Vi har fortsat nogle ting, som vi skal have lavet færdigt dernede. Vi har fundet på nogle ting løbende, som vi gerne ville lave om og gøre bedre. For hver gang man er der, kommer man på noget nyt at lave, siger John Andersen.

Målet er fortsat at finde en forpagter til værtshuset. Men indtil videre er han klar på selv at drifte Lanternen.

- Vi har fundet en, som skal være min højre hånd dernede. Vi har jo ledt efter en forpagter, og der har været henvendelser. Men mange har en tynd økonomi og har måske svært ved at overskue, hvordan det skal drives. Så vil jeg hellere vente på den rette og køre den ordentligt i gang for at vise, at det er en god forretning. Det kan måske tiltrække nogen med bedre økonomi og mere erfaring, forklarer han.

Erhvervsmanden er også åben over for at sælge Aalborgvej, hvis muligheden skulle opstå.

- Jeg er ikke evighedsforlovet med Lanternen. Men jeg driver den gerne selv. Nu har jeg været selvstændig i 48 år, så skal jeg være det i 10 år mere, så skidt med det, siger John Andersen.

Han har tidligere fortalt om sine nye planer for Lanternen. Det indebærer blandt andet en mere familievenlig indretning og et lokale med spilleautomater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...