Louise Gorell Mackenhauer indbyder til et introkursus til mindfulness introkursus i Rødhus på Rødhus Gl. Skole 20. og 21. februar.

Louise Gorell Mackenhauer er uddannet sygeplejerske med en master i Sexologi og er mindfulnessinstruktør og ejer af Mindyourlife. Hun skriver om sin baggrund:

- Efter et vildsomt stressforløb, som stadig påvirker både mig, min familie og min hverdag, er mindfulness årsagen til, at jeg kan fungere. Mindfulness er jo de sidste mange år blevet mere mainstream. Ordet bliver brugt i flæng og både i forbindelse med yoga, virksomhedsudvikling, ledelsessparring og som værktøj til at komme tilbage til arbejdet efter stress. Og alligevel er der fortsat mange som ikke helt ved hvad det er og tror, at det er både svært og omfattende at praktisere. Netop derfor afholder jeg dette introduktionskursus til mindfulness - for at vise at mindfulness er for alle, at det er meget konkret og brugbart specielt i den verden, vi lever i.

Hun peger på, at mindfulness handler nemlig om at skabe ro, nærvær og lære at holde fokus på de ting der skaber glæde og mening.

- Min virksomhed Mindyourlife er netop sat i verden for at skabe mere ro, nærvær, stærke relationer og positivitet. Det gennem kommende mindfulnessforløb, mindfulnessretreats her i Nordjylland, også retreats, der netop er lavet for dem, der er nye indenfor mindfulness. Derudover har jeg par og enlige, som har udfordringer i samlivet og med fx det seksuelle til samtale. For det hele handler om at leve det bedste liv vi kan - at leve det fuld ud - med fokus på de gode ting i livet. Og det kan mindfulness hjælpe med, opsummerer Louise Gorell Mackenhauer.

Alle interesserede kan melde sig til kurset i februar, hvor der bliver et hold om formiddagen og et om eftermiddagen for at overholde coronarestriktionerne.

Kurset er lavet til alle, der gerne vil vide, hvad mindfulness er eller vil vide mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...