KULTUR: Danny Heinricht har 3. oktober fernisering for sin nye udstilling, der for første gang viser nogle af de skitser og tegninger, der ligger bag malerierne

Man kan snart danne sig nye indtryk i Kunstlade Gjøl, når Danny Heinricht har fernisering i sit galleri på Gjøl 3. oktober.

Her åbner den lokale kunstner for udstillingen ”Fragmenter af Himlen”, som indebærer hans egne værker - foruden oliemalerier er det også tegninger, skitser, plakater og tryk.

- Det er første gang, at jeg viser nogle af de tegninger og skitser, som jeg arbejder med. Det kommer af den klassiske måde at arbejde på, hvor man laver studier af ting og tegner dem nøjagtigt op. Så det starter med nogle idéskitser, hvorefter man gør dem mere detaljerede, forklarer Danny Heinricht.

Det er den lokale kunstners fjerde store udstilling i galleriet, som han nu har haft i tre år. Gennem endnu flere år har han også haft atelier i bygningen.

- Det er gået godt. Der plejer at komme mange mennesker til udstillinger. Det bliver så et problem i år på grund af corona. Derfor har jeg en i døren til at holde øje med, hvor mange der må være inde ad gangen, fortæller han.

Udstillingen kan opleves frem til 25. oktober i Kunstlade Gjøl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...