Kunst: Årets udstilling løber fra 22. til 24. november

Kunstgruppen Silikone afholder sin årlige udstilling på Tranum Strandgård, Strandvejen 143, Tranum Strand fra 22. til 24. november 2019.

Fredag den 22. november vil der blive særskilt indbydelse til forskellige skoler og institutioner – og samtidig vil der være åbent fra klokken 10.00 til 17.00 for alle andre interesserede og der vil være kaffe/saftevand og småkager til de, der har lyst til en forfriskning.

Lørdag den 23. november klokken 14.00 er der fernisering med åbningstale, og Petra Westra vil underholde med sang og musik.

Udstillingen vil være åben fra klokken 10.00 til 17.00 alle tre dage og der vil være gratis gløgg/kaffe og æbleskiver efter ferniseringen og hele søndagen.

Traditionen tro vil der være mulighed for at købe lodder til foreningens lotteri, hvor gevinsterne er skænket af de udstillende kunstnere og vinderne vil blive udtrukket søndag kl. 15.00

Kunstgruppen Silikone har i år valgt ”Livstræet” som samlende tema og som inspiration til kunstnerne.

- Lad os lege i livstræets krone lyder opfordringen, og kunstgruppen håber at rigtig mange besøgende vil glæde sig ved at se resultaterne.

Der er lagt op til en meget alsidig og farvestrålende udstilling og kunstgruppens mange aktiviteter og kunstarter vil være repræsenteret

22 af foreningens 55 medlemmer udstiller således malerier, tekstil, papir, smykker, keramik med videre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...