Musik: Årets 2. koncert på Tranum Strandgård, Kunst- og kulturcenter finder sted torsdag den 16. juli

Årets 2. koncert på Tranum Strandgård, Kunst- og kulturcenter, Strandvejen 143, Tranum Strand finder sted torsdag den 16. juli og er med gruppen Petra Westra and Her Handsome Guys. Det er særdeles dygtige lokale kræfter, der slår tonen an denne aften. Trioen er et meget velspillende nordjysk ensemble, der især gør sig i genrerne: Country, Singer/songwriter med jazzede undertoner. Der spilles numre af bl.a. Norah Jones, Dolly Parton, Alison Krauss, Lisa Ekdahl, Eva Cassidy, Tina Dickow. m.fl.

Trioen har spillet utallige koncerter i kirker, på spillesteder, til fester m.m. i det nord- og midtjyske – altid med fulde huse. Overordnet gælder det for trioen, at den rummer stor musikalitet samt vægter kvalitet og klang. Trioen lægger en sikker, rolig, men også spændende musikalsk baggrund.

Trioen består af: Petra Westra: Sang, guitar og klaver. Petra er et naturtalent, der har en meget karakteristisk og betagende stemme, som udstråler stor glæde og varme. Hun er i stand til, både med sin stemme, sin store musikalitet og sit meget smittende væsen, at fastholde publikums opmærksomhed til fulde.

Jens Hostrup: Guitarer, saxofoner, fløjter og mandolin. Jens går under betegnelsen „multimusiker,“ idet han behersker en lang række instrumenter til fuldkommenhed. Med disse instrumenter og sin store musikalitet, tilfører han således musikken en lang række klangfarver og udtryk.

Jesper Bang Pedersen: Kontrabas. Jesper er en meget talentfuld bassist, som med sin store musikalitet, får musikken til at svinge i en sådan grad, at det er svært at holde sig i ro.

Grundet COVID-19 er der et begrænset antal billetter – 30 stk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...