Jammerbugt Kulturcenter byder torsdag 12. november kl. 20 på en koncert med Marie Frank.

Det oplyser centret i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

- I 2019 markerede Marie Frank 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet, og vandt hende en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation. Jubilæet markeres lige nu landet over med koncerter, hvor Marie Frank med sin nye trio tager publikum med på rejsen fra ”Ancient Pleasures” og frem til det seneste udspil ”Lille Fredag i Provinsen”. Og denne torsdag aften er turen så kommet til Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro.

Kulturcentret melder om,at Marie Franks koncerter er fulde af det nærvær og autenticitet på scenen.

- Små historier knytter tråden mellem sangene og trioen med den faste samarbejdspartner Anders Pedersen (The DeSoto Caucus, PowerSolo m.fl.) og den nytilkomne multiinstrumentalist Thomas Richard (ex-Superheroes) er sande musikfortællere, der hvirvler publikum rundt i et varieret lydbillede præget af spontanitet, legesyge og stort musikalsk overskud.

Marie Frank er både sanger og sangskriver. Sangene skrives nu på dansk.

- Musikken bevæger sig over i en hybrid, hvor Maries akustiske guitar stadig spiller en stor rolle, men hvor elektriske trommer, steel guitar, banjo, keyboards og sang væver sig ind og ud af hinanden, oplyser Kulturcentret.

Selvom koncerten afvikles med sikker afstand, er det dog stadigt muligt at sikre sig en plads til koncerten næste torsdag, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...