Udgivelse fra maj med på repertoiret

AABYBRO: Kulturcenter Jammerbugt i Aabybro, der af mange koncertgæster udråbes som et af Nordjyllands mest hyggelige og intime koncertsteder, har nu torsdag 1. november Jakob Sveistrup på plakaten.

To år er der gået, siden Jakob Sveistrup udsendte sit seneste album "All In/All Out".

Hans nye album "In Your Face", der udkom 1. maj, bærer kun hans efternavn på coveret. Men den 45-årige sanger lægger ikke skjul på, at der ligger en gedigen holdindsats bag hans tredje soloudspil.

- Mine bandmedlemmer har i den grad ofret sig for, at denne udgivelse kunne blive en realitet. De har været med rundt og spille i hele landet de seneste fire år, hvilket har gjort det til et ekstremt sammenspillet og sammentømret band. Den interne forståelse har været guld værd i studiet, siger Jakob Sveistrup.

Bandmedlemmerne og korsangerne har også stået på spring, når der har været ledige stunder i Medley-studiet i København, hvor Jakob Sveistrup har indspillet "In Your Face".

Han gætter på, at han har taget turen fra Villestofte i Odense til Vesterbro i København omkring 60 gange det seneste år, hvor indspilningerne har stået på. Det har givet ham tid til at høre de 12 sange fra "In Your Face" igennem talrige gange.

- Når man kan sidde og synge med på sin egen sang på anlægget hele vejen hen over Storebæltsbroen, ved man, at man har fat i noget, der holder, konstaterer Jakob Sveistrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...